Barion Pixel

OKOS fotó nyaklánc, mely videót, zenét, hangüzenetet vagy linket küld mobilra

7 990 Ft

Digitális okos fotó nyaklánc? Lehetséges volna?

Igen, ha igazán kreatív és különleges, innovatív ajándékot keresel, a legjobb választás az OKOS fotó nyaklánc, mely videót, zenét, hangüzenetet vagy linket küld mobilra, ami az általad adott videót, zenét, hangot vagy feliratos üzenetet jeleníti meg a megajándékozott személy mobilján (vagy bármelyik mobiltelefonon, amihez hozzáérintik a medált). Emellett egy szép ékszer, amelynek a medáljába a te fotód is bekerül.

Az okos fotó nyaklánc medáljában egy digitális chip található, melybe az általad kért tartalmat MI PROGRAMOZZUK FEL!

EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIA! A medált csak hozzá kell érinteni bármelyik okostelefon hátuljához (a chip olvasó általában a telefon hátulján fent, a kamera alatt található), és elindul a videólejátszás vagy audio hang lejátszás, vagy betöltődik a szövegüzenet vagy a telefonszám, vagyis bármi, amit szeretnél. Üzenj valamit szeretteidnek ezzel a fantasztikus nyaklánccal, mobilos videó vagy hangüzenetben, és add át egy exkluzív fényképes ékszer, fényképes nyaklánc formájában!

A rendelés végén a MEGJEGYZÉSBE írd be, hogy mit szeretnél a medálba kódoltatni.

Nem kell semmit letölteni, nem kell telepíteni, csak a mobilhoz kell érinteni a medált.
Bármelyik mobilon működik, amelyikhez hozzáérintjük a medált.

A medál akárhányszor lejátssza majd bármelyik mobiltelefonon amelyikhez hozzáérintik – a képet, videófájlt, zenét, hangüzenetet vagy szöveges tartalmat.

Ez egy nagyon innovatív és újszerű ajándék, óriási meglepetés! Senki sem számít arra, hogy a medál amit ajándékba kapott, még egy személyesen neki szóló videóüzenetet vagy youtube zenét is képes lejátszani bármely mobilon, amit hozzáérintenek.

De nem csak zenét vagy videót játszik le, hanem pár soros üzenet vagy egy telefonszám is megjeleníthető azonnal a mobil kijelzőjén. A nagymama például így nagyon könnyen felhívhat téged telefonon úgy, ha a medálját csak hozzáérinti a mobiljának a hátuljához, és így azonnal megjelenik a telefonszámod, amit beprogramoztunk a medál chipjébe. A megjelenő szám egy klikkeléssel hívható.

Ha videót szeretnél küldeni, de neked nincs meglepetésvideód, akkor tölts fel pár fotót (6-8 db kép elég) itt a rendelés folyamán (lejjebb), és utána a rendelés leadását követően küldd el nekünk emailban a hello@fenykepesbogre.com email címünkre a videó alá a zenédet, és mi elkészítjük a képekből álló slideshow videót számodra, amit a medál chipjébe programozunk. Ha nem sikerül a zene feltöltése, küldd el a hello@fenykepesbogre.com email címünkre.

Mielőtt megrendeled

Csak okostelefonokban van NFC chip olvasó, ezért fontos, hogy aki lejátssza majd a médiaüzenetet, a telefonjában legyen nfc funkció (szinte minden okostelefonban van és működik).

Ajándékozás előtt (vagy a mobil lejátszás előtt)

Győződj meg arról, hogy a megajándékozott személy (vagy ha te játszod le a hangüzenetet vagy videóüzenetet, akkor a te telefonodon) legyen bekapcsolva az NFC üzemmód (a lebegő ablakban szokott lenni, ahol a wifit is be lehet kapcsolni, vagy ha ott nem találod, akkor a kapcsolatok között keresd). A mobiltelefon legyen aktív (lezárt képernyővel nem működik).

A medálban látható fénykép helyére tölts fel bármilyen képet, ami nem feltétlenül családi fénykép lehet, hanem bármi, ami kifejezi érdeklődésedet és ízlésedet. 

A mobiltelefonon lejátszandó médiatartalmak alábbiak lehetnek (csak egyet válassz):

– Bármilyen link, amely tartalmazhat bármit, bármilyen hosszúságban (csak nyilvános link legyen). Lehet videólink, hanganyag linkje, vagy fényképes slideshow link, vagy akár egy weboldal linkje.
– Videó max 1 perces, ne legyen túl nagy file, ne a legnagyobb felbontást válaszd. A videót file küldővel küldd el a hello@fenykepesbogre.com email címünkre.
– Hangüzenet max 1 perces (Küldd el az email címünkre), lehet akár mp3, akár waw file is.
– Felirat, Szöveg (feliratozást) is kérhetsz, de csak pár sor lehet. Ha csak egy feliratot szeretnél a mobilüzenetre íratni, akkor a megjegyzésbe tudod beírni.
– Mobilszám (felkódoljuk, hogy a mobil amelyikhez a medált hozzáérintik, megjelenítsen egy telefonszámot, amely azonnal hívható)
– Fényképes 1 perces zenés slideshow-videó, amit a feltöltött képeidből mi készítünk el. Kérjük egy zenét is küldj a hello@fenykepesbogre.com email címünkre. A minivideó kb. egy perces lesz. Amennyiben ezt az opciót választod, a fényképekből készülő videó gyártásának különdíja van (6000 Ft + áfa). Ezt itt nem tudod kiválasztani, de majd a számlán szerepelni fog külön tételként. Elég, ha megjegyzésbe beírod hogy slideshow gyártására tartasz igényt, és felvesszük veled a kapcsolatot.

A medálban látható fénykép nem fotó kivetítős, hanem egy általad feltöltött fénykép kiváló minőségben kinyomtatva, melyet üveglencse véd. Elegáns, látványos ékszer, amely digitális chippel rendelkezik, így bármilyen üzenetet, tartalmat fel tudunk rá kódolni, melyet a megajándékozott okostelefonja be tud olvasni!

További információk és a képek feltöltése lejjebb…

A képfeltöltés kicsit lassú, kérlek várd ki a folyamat végét.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
FŐOLDAL
AJÁNDÉKOK
TERVEZŐ
0
KOSÁR