Barion Pixel

Egyedi Fényképes Társasjáték – Ki nevet a végén – családod fotóival, nagy méretű táblán

12 990 Ft

Ez az egyedi fényképes társasjáték – Ki nevet a végén – családod vagy barátaid fotóival a legjobb ötlet, ha egyedi meglepetést szeretnél ajándékozni szeretteidnek.

Kreatív, szórakoztató társasjáték profi grafikai kivitelezéssel, nagy odafigyeléssel minden részletre.

Akár négy játékos fotójával, de három vagy kettő fényképpel is készíthető! Volt olyan vásárlónk, aki négy családtag híján a kutyus fotóját töltötte fel.

Az eredeti Ki nevet a végén nagymúltú és méltán sikeres klasszikus társasjátékot gondoltuk újra, és összegyúrtuk a Kígyók és létrák társasjáték csúszda elemeivel, így egy nagyon izgalmas társasjáték lett a végeredmény.

A játéktábla anyaga aktuális készletünk szerint vagy MDF tábla (erős anyag), vagy pedig erős habszivacs-gumi. Ez nem választható, mindkettő tartós és erős.

A játéktábla mérete kb. 280×390 mm (kb. A3-as) aktuális készletünk alapján lehet pár centivel kisebb is.

A csomag tartalma: Játéktábla (Mdf vagy erős gumis habszivacs), négy bábu (sárga, kék, piros, zöld), egy dobókocka és a játékszabály.

A játékosok fényképeit egymás után töltsd fel a file feltöltővel (kicsit lassú, várd meg a feltöltést.).

Feltölthetsz akár négy külön fényképet, vagy lehet akár csak egyetlen kép is, amennyiben minden játékos rajta van, és az arcuk kivághatók a képből.

Ha valamiért nem sikerül a feltöltés, kérjük írj közvetlenül a grafikus email címére: karolyi.marianna@impactfilm.hu.

A játékosoknak a közeli portréit tesszük fel a játékmezőkre.

Még egy fontos kérésünk is van! A rendelés végén a MEGJEGYZÉS mezőbe feltétlenül írd meg nekünk, hogy melyik kép milyen színű játékos legyen, és add meg a játékosokhoz tartozó keresztneveket is!

Játékszabály és egyéb információkat lásd még lejjebb!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
FŐOLDAL
AJÁNDÉKOK
TERVEZŐ
0
KOSÁR